Δασική πολιτική : ιδία εν Ελλάδι : μετά στοιχείων αγροτικής πολιτικής. - Κοντός, Πέτρος Η. ([χ.ό.], 1933)
Δημόσια δάση -- Κοινοτικά δάση -- Ιδιωτικά δάση -- Προστατευώμενα δάση -- Δασικοί συνεταιρισμοί