Ηλεκτροτεχνία. Τόμος τρίτος : παραγωγή, μεταφορά, διανομή ρεύματος, ηλεκτρικές μετρήσεις - Ανεμογιάννης, Γιώργος Κ. (Ίδρυμα Ευγενίδου : Βιβλιοθήκη του τεχνίτη, 1963)
Υδροηλεκτρικοί σταθμοί -- Ηλεκτρικοί συσσωρευτές