Ηλεκτροτεχνία - Θεοφιλόπουλος, Κωνσταντίνος Π. (Βιβλιοθήκη του τεχνίτη, 1963)
Ηλεκτρικά φορτία -- Ηλεκτρική αντίσταση -- Νόμος του Ώμ -- Ηλεκτρομαγνητική επαγωγή -- Αυτεπαγωγή -- Εναλλασσόμενο ρεύμα -- Τριφασικό ρεύμα