Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι - Ehrhardt, Ute, 1956- (Τοποθετήσεις, 1999)
Tο βιβλίο της Oύτε Έρχαρτ "Tα καλά κορίτσια πάνε στον Παράδεισο", τα κακά πάνε παντού συνάρπασε, όσο κανένα άλλο βιβλίο, τις αναγνώστριές του και μεταφράστηκε σε 15 γλώσσες. Tώρα η Oύτε Έρχαρτ επανέρχεται στο ίδιο θέμα, προτείνοντας την άμεση προσαρμογή των ιδεών της στην καθημερινότητα. Tο "Κάθε μέρα και πιο κακό κορίτσι" διδάσκει πώς με μικρά, σίγουρα βήματα μπορούν να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην πορεία της ζωής μιας γυναίκας, πώς τα καλά κορίτσια θα γνωρίσουν το ζητούμενο "κακό" και πώς τα κακά κορίτσια θα γίνουν ακόμα πιο κακά...