Στην πισίνα, να τρώω κορόμηλα : διερευνώντας τις μαθησιακές ανάγκες των παιδιών μουσουλμανικών οικογενειών του Μεταξουργείου = By a pool, eating plums - Χουντουμάδη, Αναστασία (Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης "Σχεδία", 2000)
Το βιβλίο περιγράφει την ερευνητική φάση που προηγήθηκε ενός προγράμματος παρέμβασης στην περιοχή του Μεταξουργείου με στόχο την σχολική ένταξη παιδιών, στην πλειοψηφία τους εργαζομένων, που προέρχονταν από μουσουλμανικές οικογένειες, Τσιγγανόφωνες και Τουρκόφωνες.