Δήμος Κοζάνης. Κατάλογος υποχρέων προσωπικής εργασίας διά το έτος 1939-1940 ([χ.ό.], 1939)
Κατάλογος με ονόματα ατόμων που υποχρεώνονται από τον Δήμο Κοζάνης σε παροχή προσωπικής εργασίας κατά τα έτη 1839-1840