Μάθε να διεκδικείς τα δικαιώματα σου - Hauck, Paul A., 1924-1996 (Απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα, 2000)
Όλοι μεγαλώσαμε με την προτροπή να είμαστε ευγενείς, αλλά υπάρχουν φορές που πρέπει να ξεχάσετε τι σας έλεγε η μητέρα σας και να υψώσετε τη φωνή σας. Η διαρκής υπαναχώρηση στις επιθυμίες των άλλων οδηγεί στη δυσφορία κι όταν αποφασίζετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, νιώθετε ενοχές. Στο βιβλίο Mάθε να διεκδικείς τα δικαιώματά σου, ο δρ Χοκ εξαλείφει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και σας δείχνει πώς να αισθάνεσθε καλά με τον εαυτό σας. Oι πρακτικές του συμβουλές κι η αδιάσειστη λογική του θα σας βοηθήσουν να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε χωρίς να εκμεταλλεύεστε τους ανθρώπους.