Μάθε το όνομά σου - Αναγνωστάκη, Αννα (Εξάντας, 1987)
Τα περισσότερα ονόματα κουβαλούν την ιστορία τους και τη σημασία τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις ξέρουμε κιόλας. Ιδού ένας αντιπροσωπευτικός κατάλογος ονομάτων με την ιστορία τους. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» Ν. ΝΤΟΚΑΣ