Γεωγραφία γυναικών : μια ρομαντική κωμωδία - Fritscher, Jack (Σύγχρονη σεξουαλικότητα, 1998)
Μια παρέα γυναικών στις ΗΠΑ των 60'ς ανακαλύπτει σιγά-σιγά τη σεξουαλικότητά της, που δεν είναι πάντα όπως οι πολλοί τη θέλουν.