Σου έχω πει 1000 φορές να μη λες υπερβολές - Βάρβογλη, Λίζα (Καστανιώτης, 2002)
Ο Κροκούλης, ένας μικρός κροκόδειλος, λέει συνεχώς υπερβολές για να εντυπωσιάζει τους φίλους του και να τους έχει πάντα κοντά του. Μία μέρα όμως ένα μεγάλο ψέμα που λέει τον βάζει σε μπελάδες και οι φίλοι του δε θέλουν να ξαναπαίξουν μαζί του. Τι θα κάνει ο Κροκούλης; Πώς θα τους ξαναφέρει κοντά του;