Ποτέ, ποτέ πια - Διακαινισάκη, Πόπη, 1956- (Κοσμοπιτσιρίκια, 2003)
Ντοκ! έτσι με φωνάζουν οι φίλοι μου... Κι όλο με κοροϊδεύουν: "Ντοκ, Ντοκ, Ντοκ, είσαι σαν χοτ ντογκ, πότε από κει, πότε από δω, βλέπεις τηλεόραση ως τις οκτώ". Ώσπου μια μέρα, η μαμά μου, κράτς! Έβγαλε την τηλεόραση από την πρίζα! Και τότε... Μια ιστορία που μιλάει με χιούμορ για την τηλεόραση και για όλα όσα αυτή δεν μας αφήνει να χαρούμε.