Κεκλιμένα επίπεδα - Rush, Caroline (Μικροί επιστήμονες, 2000)
Οι πολύχρωμες αστείες εικόνες, τα απλά λόγια και τα εύκολα, διασκεδαστικά πειράματα κάνουν το διάβασμα παιχνίδι και σε ταξιδεύουν στον κόσμο της Επιστήμης! Ανακάλυψε κι εσύ τα μυστικά των μηχανών και της φυσικής και γίνε ένας Μικρός Επιστήμονας.