Σπρώχνω και τραβάω - Gordon, Maria (Μικροί επιστήμονες, 1999)
Το βιβλίο αυτό με λίγα λόγια και διασκεδαστικές εικόνες θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε "σπρώχνω" και "τραβώ"! Μόνος σου ή με τους φίλους σου και τους γονείς σου μπορείς να κάνεις μερικά απλά πειράματα για να κατανοήσεις αυτές τις απλές έννοιες. Ετσι θα γίνεις κι εσύ ένας Μικρός Επιστήμονας!