Αγγίζω : ένα βιβλίο για την αφή - Suhr, Mandy (Αισθήσεις, 1998)
Απλωσε τα χέρια σου και άγγιξε τα διαφορετικά πράγματα γύρω σου. Μερικά που αγγίζεις είναι σκληρά, ενώ άλλα απαλά. Μερικά πράγματα είναι άγρια, ενώ άλλα είναι λεία. Έχεις, όμως, σκεφτεί ποτέ πως καταλαβαίνεις τι αγγίζεις; Μέσα από τις πολύχρωμες εικόνες και τα απλά λόγια του βιβλίου Αγγίζω, θα μάθεις πως δουλεύει το σώμα σου με τον ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.