Γεύομαι : ένα βιβλίο για τη γεύση - Suhr, Mandy (Αισθήσεις, 1998)
Κάνε μια βόλτα σ' ένα μαγαζί με τρόφιμα. Όλα αυτά τα φαγητά έχουν διαφορετική γεύση. Μερικά πράγματα έχουν γλυκιά γεύση, ενώ άλλα αλμυρή. Κάποια είναι νόστιμα, ενώ άλλα όχι και τόσο. Έχεις, όμως, σκεφτεί ποτέ πως καταλαβαίνεις τη γεύση; Μέσα από τις πολύχρωμες εικόνες και τα απλά λόγια του βιβλίου Γεύομαι, θα μάθεις πως δουλεύει το στόμα και η γλώσσα σου με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.