Τ΄ αγαπημένα μου Σαββατοκύριακα : παραμύθι βασισμένο σε δεκατέσσερις εικόνες του Αντυ Ουόρχολ - Μιχαλοπούλου, Αμάντα, 1966- (Οικογενειακή πινακοθήκη, 2000)
Η μαμά ξαπλώνει δίπλα μου στο χαλί και κοιτάζουμε τις παλιές φωτογραφίες: εδώ η μαμά φοράει αστεία γυαλιά! Εκεί βγάζει τη γλώσσα της! "Λοιπόν, παιδί μου, πάμε μια βόλτα;" με ρωτάει ο παππούς. Η μαμά λέει "πήγαινε", αλλά ξέρω ότι θα προτιμούσε να κοιτάξουμε λίγο ακόμη τις φωτογραφίες της.