Άτομα με ειδικές ανάγκες : σύγχρονες κατευθύνσεις και απόψεις σε προβλήματα πρόληψης, παρέμβασης, αντιμετώπισης : διεπιστημονικό ευρωπαϊκό συμπόσιο : Ρόδος, Μάιος 1992. - Καίλα, Μαρία; Πολεμικός, Νικήτας; Φιλίππου, Γιώργος (Ελληνικά Γράμματα, 1997)
Το βιβλίο "'τομα με Ειδικές Ανάγκες" είναι μια συλλογή κειμένων, τα οποία αντιπροσωπεύουν πολλές, διαφορετικές ειδικότητες και οπτικές γωνίες. Στόχος του είναι να προσεγγίσει, να διακρίνει και να ανιχνεύσει - ως προϊόν κοινής αναζήτησης - τα πολλαπλά προβλήματα των "ατόμων με ειδικές ανάγκες".