Αυτά που θέλει η αγάπη - Moati, Nine (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη, 2001)
Το μυθιστόρημα Αυτά που Θέλει η Αγάπη ξαναζωντανεύει, καθώς παρακολουθούμε το πεπρωμένο τριών γενεών γυναικών, το μεγαλείο της Ινδίας τον καιρό της αγγλικής αποικιοκρατίας, τη μεγαλοπρέπεια των μαχαραγιάδων, την ομορφιά που έχουν τα ηλιοβασιλέματα πάνω απ' τη θάλασσα του Ομάν και το Κότσιν, την πόλη με τις χίλιες λιμνοθάλασσες, που είναι γεμάτες με υάκινθους του νερού.