Ο μεγάλος έρωτας του βιβλιοθηκάριου - Brisou-Pellen, Évelyne, 1947- (Λογοτεχνία για παιδιά, 2000)
Μα, κύριε βιβλιοθηκάριε, γιατί δεν αγοράζετε ένα βιβλίο για την βιβλιοθήκη; Ο βιβλιοθηκάριος παίρνει ένα χαρτονόμισμα από το τραπέζι βαριεστημένα, αναστενάζει και λέει: Μα έχουμε ήδη ένα.