Ο Σοφούλης της βίβλιπουτ - Αυτζής, Μερκούριος, 1964- (Μικροί αναγνώστες, 2000)
Επιλεγμένες ιστορίες, για μικρούς αναγνώστες που ξέρουν να διαβάζουν από μόνοι τους. Για παιδιά από 8 εώς 10 ετών. Στη Βίβλιπουτ χώρα μυθική μια σπιθαμή από την πραγματικότητα, συμβαίνουν πολλά με το σοφό Σοφούλη. Ξαφνικά κάνει την εμφάνισή του ο Καραφωτίλος, ο φθονερός νάνος, και σημαίνει καταχθόνιο συναγερμό.