Ο Μίμης, η Λόλα και οι σκανδαλιές τους - Βελετά-Βασιλειάδου, Μαρία 1949-2005 (Μικροί θησαυροί. Πρώτο Βήμα, 1999)
Η επτάχρονη Λόλα και ο πεντάχρονος αδελφός της ο Μίμης σκαρώνουν του κόσμου τις σκανδαλιές. Σκυλοεπιχειρήσεις με λουκανικοαλυσίδες, χασμουρίτιδες για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, τρομερούς σαπουνοπόλεμους, μοδιστρέματα και ένα σωρό άλλα τόσο τρελά και τόσο απίθανα, που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς από τα γέλια και να γίνεις ο καλύτερός τους φίλος!