Τα επτά θαύματα : του μεσαιωνικού κόσμου - Morris, Neil (Διάγραμμα/Ντουντούμης, 1998)
Το βιβλίο αυτό επιστρέφει στο χρόνο και εξετάζει τα επτά θαύματα της μεσαιωνικής περιόδου. Από το κάστρο Κρακ των Ιπποτών έως την πόλη του Τενοτστιτλάν των Αζτέκων, όλα παρουσιάζονται σε γλαφυρές αναπαραστάσεις αλλά και στη σημερινή τους κατάσταση.