Τα επτά θαύματα : του αρχαίου κόσμου - Morris, Neil (Διάγραμμα/Ντουντούμης, 1998)
Ποια ήταν τα Επτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου; Υπήρξαν πράγματι κάποτε; Κι αν ναι, πού βρίσκονταν, ποιος τα κατασκεύασε και τι απέμεινε από αυτά σήμερα; Αυτό το βιβλίο μας οδηγεί πίσω στο χρόνο, εξετάζει τους αρχαίους πολιτισμούς και επτά από τα εκπληκτικότερα αρχιτεκτονικά τους επιτεύγματα. Περιέχει πιθανές αναπαραστάσεις, καθώς και τη σημερινή τους όψη. Η περιγραφή των θαυμάτων του αρχαίου κόσμου συνοδεύεται από εντυπωσιακές εικονογραφήσεις, φωτογραφίες και χάρτες.