Τα επτά θαύματα : του φυσικού κόσμου - Morris, Neil (Διάγραμμα/Ντουντούμης, 1998)
Το βιβλίο παρουσιάζει μερικά από τα θαύματα του φυσικού κόσμου μαζί με τα μυστικά της διαμόρφωσης και της εξέλιξής τους. Εξερευνήστε τα επτά θαύματα του φυσικού κόσμου χάρη στις έγχρωμες εικονογραφήσεις, τους χάρτες και τις φωτογραφίες.