Μαμά, γιατί έχω Σύνδρομο Ντάουν; - Τσαλίκη, Πολυξένη (Ακρίτας, 2002)
Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι μια ιστορία ελπίδας και συνάμα πολύτιμη πηγή πληροφοριών για άμεσα ενδιαφερόμενους και μη...Στα εννέα χρόνια της κόρης της η Carolie Philps επανέρχεται με δεύτερο βιβλίο για να μας φέρει κοντά στην κόρη της Λίζυ που γεννήθηκε με το σύνδρομο Ντάουν, με γνώση περισσή, αμεσότητα και εναργεία.