Ο πλήρης οδηγός για τις καταδύσεις - Mountain, Alan (Καρακωτσόγλου Ι., 2000)
Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο να υπηρετήσει εξίσου τον αρχάριο και τον έμπειρο δύτη. Πολλοί δύτες μαθαίνουν τις βάσεις της κατάδυσης στις διακοπές τους. Σε αυτούς θα προσφέρει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική αυτοπεποίθηση, ενώ στους πιο έμπειρους δύτες θα δώσει πληρέστερη γνώση και σύγχρονες οπτικές γωνίες του σπορ αυτού. Ο ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ θα αποτελέσει εξαιρετική πηγή πληροφοριών και θαυμάσιο σύντροφο στον ατελείωτα συναρπαστικό κόσμο κάτω από τα κύματα.