Μαγεμένη ζωή - Wynne Jones, Diana (Λογοτεχνία για παιδιά και νέους. Οι κόσμοι των Κρεστομανσι, 2002)
Ενα κάστρο μαγεμένο απ'άκρη σ'άκρη. Αρκεί να ψιθυρίσεις Κρεστομάνσι, και ο πανίσχυρος μάγος που κατοικεί σ'αυτό θα βρεθεί πλάι σου. Πού αλλού θα μπορούσε να αναπτύξει καλύτερα η Γκουέντολιν τις μαγικές της ικανότητες και να κατακτήσει τον κόσμο; οταν όμως αυτή και ο Κατ, ο αδερφός της, που δεν έχει ιδέα από μαγεία, πηγαίνουν να ζήσουν στο κάστρο, τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις.