[Πρακτικά Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, 1917-1924] ([χ.ό.], 1917)
Κώδικας που περιέχει το πρακτικό ίδρυσης και το καταστατικό του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης καθώς και πρακτικά συνεδριάσεων του συλλόγου των ετών 1917-1924