Ζήτω το ποδόσφαιρο! - Joly, Fanny (Λογοτεχνία για παιδιά, 2000)
Εμένα το παδόσφαιρο είναι το πάθος μου. Τι να σας λέω τώρα! Τρελαίνομαι για ποδόσφαιρο. Μάλιστα στο παλιό μου σχολείο με φώναζαν Ποδοσφαιρόβια. Είναι πολύ εύκολο να ανακαλύψει κανείς τη Σόνια κατά την ώρα του διαλείμματος: δίπλα στην εστία του τέρματος παρέα με μια μπάλα...