Η επαναστατική δίαιτα κατά της γήρανσης από το Δρα Ατκινς - Atkins, Robert C. (Πρακτική ζωή, 2002)
Ο δρ. Ατκινς, ειδικός γιατρός παγκόσμιας φήμης, έχει δείξει σε εκατομμύρια ανθρώπους πώς να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν, τρώγοντας τις τροφές που τους αρέσουν χωρίς να πεινούν. Τώρα παρουσιάζει ένα επαναστατικό πρόγραμμα που σας χαρίζει μακροβιότητα, υγεία και καλύτερη ζωή. Δεν πρόκειται απλώς για μια καινούρια δίαιτα, αλλά για μια αγωγή εύκολη στην εφαρμογή της, που συνδυάζει σωστή διατροφή και συμπληρώματα ζωτικών θρεπτικών συστατικών σε ένα μοναδικό πρόγραμμα κατά της γήρανσης.