Η αυτοθεραπεία του ανθρώπινου οργανισμού - Weil, Andrew (Βιβλία για την υγεία και τη ζωή, 1997)
Στο επαναστατικό αυτό βιβλίο, ο δρ Αντριου Βεϊλ, μια από τις πολυγραφότατες, καθαρές και σημαντικές φωνές στον τομέα της υγείας και της φυσικής θεραπείας, μιλάει για την πραγματικότητα της αυτόματης θεραπείας. Διευκρινίζει τους μηχανισμούς και τις διεργασίες του θεραπευτικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού, περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους ένας άνθρωπος μπορεί να μεγιστοποιήσει τις θεραπευτικές του ικανότητες και σκιαγραφεί τις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν το θεραπευτικό σύστημα να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή αλλά και τα καθημερινά μικροπροβλήματα και να διατηρεί την υγεία.