Η νύχτα των καλικαντζάρων - Σίνου, Κίρα, 1923-2007 (Περιπέτεια, 1997)
Ενα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο, που για βάση έχει τις λαϊκές παραδόσεις του τόπου μας. Στη ζωή του Χρίστου μπαίνουν πλάσματα παράξενα και υπερφυσικά που δεν τα βλέπει κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο. Την μέρα που συμπληρώνει τα 12 χρόνια του ανακαλύπτει ξαφνικά κάποιο φοβερό μυστικό που κρύβεται πίσω απ' τη γέννηση του. Στην προσπάθειά του αυτή αντιμετωπίζει μόνο φοβερές καταστάσεις διακινδυνεύοντας κάποτε και την ανθρώπινη ύπαρξη του. Για παιδιά πάνω από 10 χρονών.