Ρεφλεξολογία και πιεσοθεραπεία : θεραπευτικό μασάζ για τα αντανακλαστικά σημεία - Wright, Janet (Μοντέρνοι Καιροί, 2002)
Ένα βιβλίο για τη ρεφλεξολογία που περιέχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε σχετικά με την πιεσοθεραπεία και το μασάζ την αντανακλαστικών σημείων, μυστικά για τη σωστή αντιμετώπιση μικρών καθημερινών προβλημάτων, όπως είναι οι ημικρανίες, οι πόνοι της μέσης, η αϋπνία και άλλα, καθώς και συμβουλές για εγκύους, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Ξεφυλλίστε το!