Τέλεια επιδερμίδα : μυστικά λάμψης και ομορφιάς για θεαματικά αποτελέσματα - Savona, Natalie (Υγεία και ευεξία, 2001)
ΜΥΣΤΙΚΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Το δέρμα σας είναι ο καθρέφτης της υγείας σας. Για να αποκτήσετε ένα νεανικό, υγιές δέρμα πρέπει να του δίνετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να του παρέχετε προστασία από τη βλαβερή επίδραση του περιβάλλοντος. Ο αναντικατάστατος αυτός οδηγός επίλυσης δερματικών διαταραχών περιέχει πρακτικές και απλές οδηγίες διατροφής, για να αποκτήσετε άψογο δέρμα αλλά και για να το διατηρήσετε. Ανακαλύψτε πώς μία σωστή διατροφή και η λήψη συμπληρωμάτων μπορούν να σας βοηθήσουν να: - αποτοξινωθείτε, για να αποκτήσετε καθαρό δέρμα - καταπολεμήσετε την ακμή, τον απλό έρπητα και τα εξανθήματα - προλάβετε τον καρκίνο του δέρματος - θεραπεύσετε την ψωρίαση, το έκζεμα και τις δερματίτιδες - εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα - αναζωογονήσετε το δέρμα σας εσωτερικά και εξωτερικά.