Φυτά εσωτερικών χώρων και βεράντας : περιγραφή των φυτών γενικές και ειδικές οδηγίες για την περιποίηση, καλλιέργεια, πολλαπλασιασμό κ.λ.π. : πλήρη διαγνωστική των ασθενειών και παθήσεων πρόληψη, καταπολέμηση και θεραπεία των ασθενειών - Giufolini, Mario (Ψύχαλος, 1990)
Το βιβλίο αυτό έχει σαν κύριο σκοπό να σας πληροφορήσει με κάθε λεπτομέρεια, για κάθε τι που αφορά την καλλιέργεια και φροντίδα των φυτών εσωτερικού χώρου. Στα διάφορα κεφάλαια αναλύεται το κάθε φυτό ξεχωριστά, η ιστορία του, ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξή του, οι συνθήκες που το ευνοούν και ο τρόπος μεταφύτευσης, κλαδέματος και πολλαπλασιασμού.