Σαβουάρ βιβρ : τρόποι καλής συμπεριφοράς, επικοινωνία : σαβουάρ βιβρ για παιδιά = Savoir vivre για όλους (Ίριδα, 2002)
Μάθετε να είστε επιτυχημένοι, χρησιμοποιώντας τους τρόπους της καλής συμπεριφοράς. Γνωρίστε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους και χτίστε υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις. Αυτοβελτιωθείτε και γεμίστε την καθημερινή ζωή σας με ευτυχία και επιτυχία.