Έξι εναντίον ενός - Βαρελλά, Αγγελική, 1930- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 2001)
Ποιος είναι τελικά αυτός ο γείτονας; Γιατί, μόλις βλέπει την Αρτεμη, τη φωνάζει Αρέθουσα; Και γιατί λιποθυμά μόλις αντικρίσει ένα αθηναϊκό νόμισμα; Ένα μυθιστόρημα με αστυνομική πλοκή, που κάνει γνωστή την ιστορία των αρχαίων ελληνικών νομισμάτων.