Πιο δυνατοί κι απ΄ τη φωτιά - Evans, Nicholas, 1950- (Ωκεανίδα, 2002)
Η φωτιά που έμελλε ν' αλλάξει τη ζωή τόσων ανθρώπων, ξεκίνησε με τη σπίθα ενός κεραυνού στη νεκρή καρδιά ενός γέρικου πεύκου. Μέσα σ' εκείνη τη κόλαση, ο αλεξιπτωτιστής-πυροσβέστης Κόνορ πέφτει σαν άγγελος από τον ουρανό, αψηφώντας τις πύρινες γλώσσες, για να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει, αν και ξέρει ότι δεν θα γίνει ποτέ δική του. Γιατί η Τζούλια είναι η κοπέλα του Εντ, του συνάδελφου και καλύτερού του φίλου...