Έξοδος ονείρου : μυθιστόρημα - Παπαχρήστος, Δημήτρης, 1950- (Καστανιώτης, 2002)
Ένα βαθύτατα ερωτικό μυθιστόρημα, όπου η απιστία γίνεται πίστη στον έρωτα και στη ζωή, όταν ο έρωτας είναι ανομολόγητος και παράνομος. Ένα μυθιστόρημα ποιητικό μέσα σε έναν αντιποιητικό κόσμο, όπου η μνήμη και τα συναισθήμτα μέσα στην πιο σκληρή και ισοπεδωτική πραγματικότητα λειτουργούν καταλυτικά και απελευθερωτικά. Ένα μυθιστόρημα πολιτικό και ανατρεπτικό, όπου το απρόοπτο και τυχαίο γίνεται απειλή και η έξοδος κινδύνου έξοδος ονείρου.