Κατά φιλίππου Α-Β ; Ολυνθιακοί Α-Γ - Δημοσθένης, 383-322 π.Χ. ([χ.ό.], 1950)
Τα αντίτυπα Κ61560 και Ζ98100 περιέχουν τους Φιλιππικούς Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ και και Ολυνθιακούς Α΄, Β΄, Γ΄ καθώς και εισαγωγή του Γιάννη Κορδάτου σε μετάφραση Παπαλεξανδρή Γ.