Ο λύκος ξαναγύρισε - Pennart, Geoffroy de (Παπαδόπουλος, 1994)
Τι θα συμβεί αν η Κοκκινοσκουφίτσα, τα Τρία Γουρουνάκια, τα Επτά Κατσικάκια και οι άλλοι ήρωες πασίγνωστων παραμυθιών αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τον Κακό Λύκο. Κι αν τελικά αυτός δεν είναι τόσο κακός όσο μας τον παρουσιάζουν τα παραμύθια; Ολοι φοβούνται τον Κακό Λύκο, αλλά αυτός τελικά... δεν είναι κακός! Το κλασικό εικονογραφημένο αριστούργημα του Ζοφρουά Ντε Πεννάρ, που αγαπήθηκε από δεκάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα!