Γατοβουτηχτής : στη θάλασσα - Ζαραμπούκα, Σοφία, 1939- (Βιβλία για παιδιά και για νέους : Ιστορίες και γνώσεις ;, 2001)
Σειρά βιβλίων για παιδιά που αρχίζουν να διαβάζουν. Μικρές ιστορίες που διδάσκουν διασκεδάζοντας, με προτάσεις για παιχνίδια και ένα ένθετο τετράδιο με σχέδια, για να το συμπληρώσει και να το χρωματίσει το παιδί.