Ονειροκρίτης : αποκαλύψτε τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας : έγχρωμος οδηγός - Zucker, Fiona (Διόπτρα, 2001)
Μάθετε την προέλευση, την ιστορία και τις ψυχολογικές παραδόσεις που συνδέονται με την ερμηνεία των ονείρων, καθώς και τις θεωρίες δύο φημισμένων αναλυτών των ονείρων, του Σίγκμουντ Φρόιντ και του Καρλ Γιούνγκ. Μάθετε τα ψυχολογικά και οργανικά αίτια που κάνουν απαραίτητο τον ύπνο και τα όνειρα.