Οι βλακέντιοι ; Το θαυματουργό φάρμακο - Dahl, Roald, 1916-1990 (Παγκόσμια νεανική βιβλιοθήκη ;, 1997)
Κι αν έχει γεμίσει ο κόσμος από μουσάτους στις μέρες μας. Όταν ένας άντρας αφήνει μούσι, μας είναι αδύνατο να μαντέψουμε τι κρύβεται από κάτω. Ίσως και να το κάνει γι'' αυτό ακριβώς: Θα προτιμούσε να μείνουμε με την απορία.............. Ο κύριος Βλακέντιος ήταν ένας απ'' αυτούς τους μουσάτους........ "Το θαυματουργό φάρμακο" προειδοποίηση για τους αναγνώστες: Μην επιχειρήσετε να φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι το Θαυματουργό Φάρμακο του Τζορτζ. Θα ήταν πολύ επικίνδυνο.