Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου - Blume, Judy (Παράθυρο στον κόσμο, 1998)
Θέλω μια μητέρα κι έναν πατέρα, και τους θέλω να ζούν μαζί, εδώ μέσα, σ αυτό το σπίτι. Η Κάρεν Νιούμαν δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας της μετακομίζει. Πώς μπορούν να της το κάνουν αυτό οι γονείς της; Δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο; Η Κάρεν προσπαθεί με κάθε τρόπο να φέρει ξανά σ επαφή τον πατέρα και την μητέρα της. Ίσως τότε συνειδητοποιήσουν πόσο μεγάλο σφάλμα είναι το διαζύγιο. Πρέπει να σκεφτεί κάτι αποτελεσματικό, και γρήγορα.