Τα γλυκά λογάκια - Norac, Carl (Σύγχρονοι Ορίζοντες, 2000)
Η Λολίτσα ξύπνησε χαρούμενη. Λεξούλες γλυκές σαν το μέλι γέμισαν το στόμα της και γαργαλάνε τη γλωσσούλα της. «Πρέπει γρήγορα να τις πω» σκέφτηκε. «Λες να μου τρυπήσουνε τα μάγουλα;» Η Λολίτσα θέλει να πει τα γλυκά λογάκια της...