Η πολυλογού - Σαρή, Ζωρζ, 1925-2012 (Βιβλία για παιδιά, 1993)
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια πολυλογού που δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα μυστικό. Όταν ο άνδρας της ανακαλύπτει τυχαία στο δάσος ένα θησαυρό, αναγκάζεται να σκαρώσει ένα ολόκληρο παραμύθι για να την ξεγελάσει και να μην φανερώσει το μυστικό του.