Οι μικροί θεατρίνοι. Τόμος 2ος : θέατρο για παιδιά - Διαμαντοπούλου, Μαρία (Θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, 2000)
Λέγεται ότι το αποτέλεσμα μιας γιορτής είναι ο καθρέφτης της δουλειάς ενός σχολείου. Είναι φυσικό λοιπόν, κάθε παιδαγωγός να θέλει να έχει το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αυτής, είτε είναι μια μικρότερη, ακόμη και όταν το ακροατήριο είναι μόνο τα παιδιά.