Clark, J., & Farrow, J. (2001). Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί.
Chicago-tyylinen lähdeviittausClark, Jacqueline, ja Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.
MLA-viiteClark, Jacqueline, ja Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.