APA Zitierstil

Clark, J., & Farrow, J. (2001). Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί.

Chicago Zitierstil

Clark, Jacqueline, und Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.

MLA Zitierstil

Clark, Jacqueline, und Joanna Farrow. Μεσογειακή κουζίνα: μια γευστική πανδαισία από τις χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Βόρεια Αφρική, Μέση Ανατολή, μοναδικές ιδέες και απολαυστικοί συνδυασμοί, 150 παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αθήνα: Μοντέρνοι Καιροί, 2001.

Achtung: Diese Zitate sind unter Umständen nicht zu 100% korrekt.